Teambuilding la munte Brasov - Bran - Moeciu: La Brasov, Poiana Brasov, Bran, Moeciu, Fundata organizam evenimente de team building si conferinte. Facem jocuri si activitati montane. Avem experienta si calitate la tir cu arcul, jocuri outdoor de echipa, tiroliana si alpinism, drumetii montane, echitatie. Dvs. veti fii relaxat si multumit vazand fotografiile si filmele de la eveniment. Cunoastem hoteluri si pensiuni frumoase unde va veti simti bine.


Jocuri de echipa (comunicare si distratie)

Organizam in evenimentele de teambuilding jocuri de echipa pentru dezvoltarea comunicarii, increderii, creativitatii, dar si a cunosterii reciproce a participantiilor.

Jocurile sunt organizate te firma noastra si se pot desfasura in natura, in curtea hotelului si a pensiuni sau in interior in sali de conferinta. Avem experienta de multi ani in organizarea acestor jocuri si la final oferim o analiza si descifrare a desfasurarii evenimentului. Folosim fotografia si filmul pentru imortalizarea experientelor in eveniment si va invitam sa vedeti galeriile foto-video pentru a intelege mai bine in ce constau aceste ateliere.

Joc de echipa \
Joc de echipa "Pas in tandem" 
Folosind cate 2 scanduri lungi cu chingi pentru picioare si sfori pentru maini, 5 participanti trebuie sa parcurga un teren in miscari sincrone pentru a se putea deplasa Detalii
Tip de activitate: Activitate de echipa, Atelier teambuilding, Necesita instructaj
Timp de desfasurare: 20 minute
Joc de echipa \
Joc de echipa "Plasa de paianjen" 
Intre doi copaci (stalpi) se construieste din sfoara o "plasa de paianjen". Sarcina grupului este ca toti membrii sa treaca dintr-o parte in alta a plasei, fara sa atinga cineva vreaun fir. Jocul are un puternic impact vizual si afectiv. Dupa joc are loc o discutie pentru "descifrarea experientei". Detalii
Tip de activitate: Activitate de echipa, Atelier teambuilding
Timp de desfasurare: 20 minute
Cautare in site
Parteneri si Afiliati
Activetravel - Partener Agentie de turism Brasov
Diversitas Group Romania


Contact
© 2012 Copyright Eventdesign SRL
CERERE de Team building |  Despre Team-building.info.ro |  Contact |  Termeni de utilizare
Jocuri de echipa (comunicare si distratie) - Activitati jocuri de echipa pentru teambuilding