Teambuilding la munte Brasov - Bran - Moeciu: La Brasov, Poiana Brasov, Bran, Moeciu, Fundata organizam evenimente de team building si conferinte. Facem jocuri si activitati montane. Avem experienta si calitate la tir cu arcul, jocuri outdoor de echipa, tiroliana si alpinism, drumetii montane, echitatie. Dvs. veti fii relaxat si multumit vazand fotografiile si filmele de la eveniment. Cunoastem hoteluri si pensiuni frumoase unde va veti simti bine.

Transport (NU)

NU MAI FACEM ACESTA ACTIVTATE.

Pentru deplasarea din orasul dvs. catre locatia de desfasurare a evenimentului, putem organiza transportul cu microbuze sau autocare. In functie de numarul de persoane, va vom oferi solutia cea mai buna si confortabila pentru transportul participantilor. Exemple de mijloace de transport: microbuz 7 locuri, microbuz 19 locuri, autocar 44 locuri. Exemple de rute: Bucuresti - Bran si retur, Timisoara - Brasov si retur.

Oferta de transport se poate extinde si pentru deplasarile de la locatie (hotel, pensiune), pana la locul de desfasurare al atelierelor sau activitatilor din program. Pentru aceste deplasari in zona judetului Brasov, se va lua in calcul si numarul de ore de stationare, cat timp se desfasoara activitatile. Exemple de rute dus/intors: Predelut - Cheile Rasnoavei (echitatie si tiroliana), Moeciu de Sus - Bran (bowling), Predelut - Poarta (paint-ball).

Pentru REZERVARI ale activitatilor de team-building, am creat un formular special in pagina "Formular de cerere de teambuilding". Trimiteti cererea dumneavoastra si veti beneficia de cele mai calitative servicii.

Fotografiile din galeria de imagini sunt executate de Eventdesign SRL si sunt protejate de legea drepturilor de autor. Utilizarea lor se face doar prin acordul scris al proprietarului, persoanele din fotografii au acordat doar firmei Eventdesign dreptul de publicare.
Transport in zona Brasov-Bran-Moeciu
Imagine mare
Transport cu microbuz
Imagine mare

Cautare in site
Parteneri si Afiliati
Activetravel - Partener Agentie de turism Brasov
Diversitas Group Romania


Contact
© 2012 Copyright Eventdesign SRL
CERERE de Team building |  Despre Team-building.info.ro |  Contact |  Termeni de utilizare
Transport (NU) - Inchirieri de microbuze si autocare