Teambuilding la munte Brasov - Bran - Moeciu: La Brasov, Poiana Brasov, Bran, Moeciu, Fundata organizam evenimente de team building si conferinte. Facem jocuri si activitati montane. Avem experienta si calitate la tir cu arcul, jocuri outdoor de echipa, tiroliana si alpinism, drumetii montane, echitatie. Dvs. veti fii relaxat si multumit vazand fotografiile si filmele de la eveniment. Cunoastem hoteluri si pensiuni frumoase unde va veti simti bine.

Vanatoare de comori "Comoara Haiducilor" la Simon 
Localitate: Simon

In ultimele zile de toamna a anului 2013, in padurea de la capatul satului Simon. Paticipantii s-au intrecut in activitatiile: pas in tandem, intrecere cu funia, balta de lava, intrecere cu sacii si orientare turistica. La final, au gasit comoara ascunsa sub un copac si au trebuie sa o treaca peste apa rece.


Fotografiile din galeria de imagini sunt executate de Eventdesign SRL si sunt protejate de legea drepturilor de autor. Utilizarea lor se face doar prin acordul scris al proprietarului, persoanele din fotografii au acordat doar firmei Eventdesign dreptul de publicare.
Vanatoare de comori "Comoara Haiducilor" la Fundata 
Tir cu arcul in Poiana Brasov
© 2012 Copyright Eventdesign SRL
CERERE de Team building |  Despre Team-building.info.ro |  Contact |  Termeni de utilizare
Vanatoare de comori